Korting op je zorgverzekering

Als het bedrijf waar je werkt klant is bij Lekker Zakelijk of bij Sturris kunnen wij je een zorgverzekering met collectiviteitskorting aanbieden bij een aantal gerenommeerde zorgverzekeraars. Dit levert een uitstekende dekking op tegen een zeer scherp tarief. De extra korting kan oplopen tot wel 5% op de basisverzekering en 10% op de aanvullende verzekeringen! Een overzicht van alle kortingen voor 2020 vindt je hier.

Kiezen en aanmelden

In onze speciale tool wordt het vergelijken en kiezen van de juiste verzekering heel erg eenvoudig. Ook kun je je heel simpel via de tool direct bij de gekozen verzekeraar aanmelden. Het kan ook zijn dat je je huidige verzekering prima vindt en niet wil veranderen van zorgverzekeraar. In dat geval loont het toch de moeite om je verzekering na te kijken. Vaak is je huidige ziektekostenverzekering ook met korting beschikbaar via onze tool. En dat bespaart je dan weer geld.

Vrij om te kiezen

Wij hebben collectiveitskorting geregeld via Upiva bij EuCare, ONVZ, CZ, Nationale Nederlanden, Menzis, OHRA, Zorgdirect, VGZ en Zilveren Kruis. Door deze combinatie van verzekeraars kun je kiezen uit zo’n 75% van alle zorgverzekeringsproducten die de Nederlandse markt biedt.

 

 

Liever persoonlijk contact of hulp nodig?

Neem gerust contact met ons op om te kijken hoe we je het beste kunnen helpen.

 

Neem contact met mij op

Ik zou graag contact willen hebben. Mijn naam is


Ik ben bereikbaar op


Ik zou het graag willen hebben over


Ja, ik ga er mee akkoord dat Kortingopjeverzekering.nl, Lekker Zakelijk of Sturris b.v. per e-mail contact met mij kan opnemen